Травми и болежки: Любо Киров и Ася от „Ден и нощ“ се изпотрошиха

Преди броени дни Любо Киров постъпи в спешното отделение на УМБАЛ „Пълмед“ с травми на крака. След проведените диагностични изследвания беше установено, че се касае за скъсано ахилесово сухожилие след инцидент по време на репетиции преди връчване на наградите на БГ Радио в Пловдив. Според запознати след операцията Киро се чувства добре и е в отлична форма.

В отлична форма е и певецът Константин, който беше опериран от херния. „Загазих в неподходящи времена, но за щастие попадах в ръцете на изключителни професионалисти“, написа Коцето в социалните мрежи.

Актрисата Калина Шопова позната повече като Ася с ролята си в хитовия сериал „София ден и нощ“ прекара три мъчителни месеца на легло със счупен таз и крак, след като претърпя пътен инцидент на магистрала „Тракия“ преди две години. Състоянието на блондинката беше изключително тежко, а бързото възстановяване бе цяло чудо. имайки предвид получените травми. Тя беше приета по спешност в реанимацията на Сливен, по-късно транспортирана в София, където бе оперирана.

 


image0 (9K)