Точно такъв Берое искат да виждат феновете

Берое показа че може да играе силен футбол и се опълчи на шампиона Лудогорец на стадиона под Аязмото. Момчетата на Александър Томаш напълно заслужаваха да спечелят и трите точки, но дали от припряност дали от липса на късмет не успяха да зарадват феновете си с пълен успех. Все пак беройци създадоха една дузина положения пред вратата на Лудогорец, нещо което може да си позволи малко отбори от Първа лига. Само за по малко от седмица Томаш, въпреки че продължава да е скромен тотално промени облика на отбора си, след слабата игра срещу Славия.

[ad id=“225664″]

Треньорът на Берое направи няколко корекции в състава, който заработи като добра смазана машина. За първи път титуляр започна холандския защитник Алкан, който здраво стъпваше срещу противника. Завръщането на Бандаловски и Райнов, също даде положителен ефект върху отбора, а бившият кадърна Лудогорец Александър Василев също беше на ново, но със зелената фланелка на Берое. Но като цяло похвали за представянето си заслужават всички футболисти. Вярно е, че това не става за няколко дни или с магическа пръчка, но футболистите на Берое излязоха пределно мотивирани на терена срещу шампиона и го „настъпи“ още след първия съдийски сигнал.

[ad id=“263680″]

Този натиск донякъде стъписа разградчани, които не успяха да намерят ритъма до самия край на първото полувреме. Някой казват че Берое е изтървал Лудогорец и до голяма степен е така. Но не трябва да се забравя, че гостите първи поведоха, но капитанът Райнов със страхотна тупалка от 28 метра върна бързо отбора си в мача Да, в тези мачове е важен и резултат, но играта на Берое беше на високо ниво през целия мача, а това искат да виждат феновете на старозагорския отбор. Не случайно Томаш засипа с похвали публиката, а като цяло в мача срещу Лудогорец от страна на домакините беше всичко на ниво – и отбор и публика.


image0 (9K)