Топ 5 на зодиите, влюбващи се най-лесно!

Предлагаме ви списък с петте най-лесно влюбващи се зодии. Открихте ли вашата зодия тук?

5. Лъв – Лъвовете знаят безусловно да обичат. Страстен знак, който се радва на вниманието и любовта, но рядко го признава.Ако не сте готови за връзка, в никакъв случай не си играйте със сърцето на лъва, защото то е по-крехко, отколкото си мислите.

[ad id=“225664″]
4. Рак – Изненадващо, но Ракът не е първият в този списък. Въпреки това, чудесно се целува, изглежда добре и е една от най-грижливите личности в зодиака. Сексът е техният начин на емоционално свързване, а ако стигнем до тази стъпка с някой Рак – няма назад.

3. Водолей – Може би са ексцентрични, но са по-чувствителни, отколкото всички си мислят. Под творческата защита се крият личности, които искат да бъдат обичани, да се грижат за тях и да ги глезят. Колкото и противоречиво да звучи, Водолеите искат спокойна връзка.

2. Телец – Телците обичат дълги връзки, но искат да влизат в спорове за нещата, в които са твърдо убедени. Романтични и грижовни. Ще дадат всичко, само за да задържат вниманието на желаната личност. Искат забавление и приключения, но са готови да се „жертват“ за любовта на живота си.

[ad id=“263680″]

1. Стрелец – Може би са спонтанни и индивидуалисти, но обичат дългите връзки, които издигат до небето . За момент искат да избягат от реалността и да отпътуват към някоя романтична дестинация. Вечно мечтаят за човек, който ще ги съблазни и ще ги заинтересува до края на живота.

Източник: actualno.com


image0 (9K)