Топ 3 рецепти за здрави и чисти кръвоносни съдове

Неподходящи храни, замърсяването на околната среда, лошите навици, а и възрастта задълбочават развитието на заболявания на сърдечно- съдовата и нервна система. Появяват се шум в ушите, главоболие, високо кръвно налягане и хронична умора. Не рядко се засяга и паметта, развива се атеросклероза.
Подбрахме за вас Топ три рецепти от съкровищницата на традиционната медицина , които са лесни за приготвяне и вероятно имате всичко нужно за тях в кухнята.

[ad id=“225664″]
Мед + орехи
Натрошете 5 ореха , добавете 1 супена лъжица мед ,  щипка канела и джинджифил , разбъркайте добре и оставете продуктите за един ден в хладилника. Яжте 3 пъти дневно половин час преди хранене.

Сок от лук + мед
Смесете една трета чаша пресен сок от лук с чаша мед . Вземайте лекарството три пъти дневно, половин час преди хранене по 1 чаена лъжичка. Лученият мед , освен че почиства кръвоносните съдове, също така вдига имунитета и служи като профилактика на простудни заболявания.
Натурален сок от нар
Вкусен и целебен е сокът от нар . Трябва да се пие по половин чаша, два пъти на ден, 30 минути преди закуска и вечеря. Понякога се редуват натурален сок от нар със сок от морков или ябълка.
Бъдете здрави!

Източник: bgnow.eu


image0 (9K)