Тома Биков: Има заговор срещу държавата, ръководен от три центъра

Нямаме проблем с животновъдите, с хората, които истински страдат, а с хората, които нямат нищо общо с тях. Имаме проблем с онези на протеста, които бяха с камуфлажи, с бръснати глави.

[ad id=“225664″]

Те са отишли там, за да правят провокация и да създадaт хаос. Цялата акция по темата е провокация срещу националната сигурност от г-жа Нинова. Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Баба Дора е от пострадалите, но в селото, в което се случи чумата, бяха дошли хора с луксозни коли, с мерцедеси, които изобщо не са от селото. Те са опитвали да прережат тръбата за дезинфекция. Те са отишли там да правят провокации, добави Биков. Вчера много ясно се видя, че правителството няма проблем да води диалог с животновъдите. Техните искания бяха чути, беше постигнато съгласие.

[ad id=“263680″]

Има заговор в България за връщане на БСП на власт, каза още Тома Биков. Това е част от една много по-голяма атака срещу държавата. Тази атака идва от три центъра. Първият е финансов, Цветан Василев – с фалшиви новини, с медии, сайтове, които пускат „новини“ за гръцки острови и къщи в Барселона. Вторият е организационният център на „Позитано“ 20 и г-жа Елена Йончева. Г-жа Йончева е съдружник в офшорна фирма, която според разследване на „Дневник“ е от офшорките на Цветан Василев. В нея Йончева участва с 5000 лева, офшорката – с 315 000 лева. Но срещу това Йончева е получила 50-процентов дял. Но г-жа Йончева е едноличен управител на фирмата.

[ad id=“236993″]

Мрежата от сайтове на „Позитано“ пуска новини като тази, че правителството взема 3 млрд. лева, за да избие овцете и да засели в тези райони мигранти, разкри още Биков. Главната цел на тази атака е създаване на хаос, дестабилизация на държавата. Затова хората не вярват на ветеринарите, защото ги атакуват с фалшиви новини, не вярват, че има чума. А следват Хасково и други населени места. И моето искрено подозрение е, че тяхното желание (на нивова и БСП) е тази чума да се разпростре в цялата страна. За да стане истинска криза. Защото главната цел на тази атака е връщане на БСП от президента във властта по служебен път, защото иначе те не могат да спечелят изборите, каза още Тома Биков.

Биков беше категоричен, че чумата се пренася много лесно и това струпване на хора в заразените огнища е много опасно и включително Корнелия Нинова може да я разнесе.

Източник: http://www.faktor.bg


image0 (9K)