Томаш чака двама чужденци на проби в Турция

Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш коментира веднага след победата с 3:0 над „Созопол“ в първата контрола не само срещата, но и подготовката досега, както и сподели мнението си за трансферните спекулации.

[ad id=“263680″]

„Тренировка за нас и за „Созопол“. Да им благодарим, че дойдоха. Като динамика, желание и старание съм доволен. Мисля, че тази контрола беше много по-добре отколкото лятото първата контрола. Вижда се позицияионирането, вижда се движението. Имаше грешки и технически брак и при някои от малките и в подготвителния район. Като цяло положително и съм доволен.“ – каза Томаш.

[ad id=“263680″]

„Пред младите футболисти предстои много работа и те го знаят. В изграждането на атаката трябва да заемат едни позиции, в момента на атаката трябва да извършват определена работа и когато се защитаваме да заемат съвсем други позиции. Трудно, но ще се случат нещата.“ – допълни той.

„Килези е школуван футболист, но много трябва, за да ме впечатли. Имам много забележки особено във фаза защита. Аз съм наясно в главата си дали ще пътува с нас, но искам да проведа един разговор с него.“ – обясни специалистът.

„Надявам се да има нови футболисти преди да заминем за Турция, но ако не се случи, то там задължително ще привлечем двама души на проби.“ – каза още той.

„Спекулации няма да коментирам, както и неща от пресата. Нека тези спекулации за футболисти, които не сме взели също да си останат там.“ – обясни Томаш.

„Павел Виданов имаше удар в крака, имало е и кръв, но като че ли не е опасно и до 1-2 дни ще отшуми, няма да има проблем с връзки. Ще направим нужното и професионалното да му се направи обстоен преглед, за да избегнем травми, които после могат да му донесат проблеми.“ – завърши той.


image0 (9K)