Томаш след първата контрола: Имаме доста пропуски, но трябва да се работи

Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след равенството 2:2 срещу „Дунав“ в първата контрола. Той сподели мнението си за мача, подготовката и селекцията.

„Чисто футболно не съм доволен от мача, но съм доволен от старанието на момчетата и особено на младите от школата, които са в първия отбор. Трудно им е, имат доста пропуски, но трябва да се работи.“ – каза Томаш.

„За етапи не искам да говоря. Работим по селекцията, трудно е. Особено аз и моя екип сме хора, които трябва да бъдем убедени на 100%. Сигурно съм изгледал над 100 футболиста, които ни предлагат постоянно. В момента финансовите претенции на всички футболисти за мен са прекалено високи. Когато има нещо официално ще бъде публикувано в сайта и ще разберете.“ – допълни той.

„Антон Карачанаков е доволен от факта, че остава в „Берое“. Амбициран е, иска да се доказва. Така както ние, екипа, клуба и отбора.“ – обясни специалиста.

„В момента все още се адаптираме към стила и начина на работа. Не мога да се оплача. Трябва много работа от абсолютно всички в клуба.“ – сподели Томаш.

„Ще кажа впечатленията си от Хардалов на него първо. Остави позитивно впечатление в мен в отделни моменти. Има пропуски, но кой няма. Ние всички имаме пропуски, камо ли той.“ – завърши той.


image0 (9K)