Томаш повика двама юноши за домакинството срещу Черно море

Доста проблеми се стовариха върху треньора на Берое Александър Томаш  за домакинството срещу Черно море от междинния кръг на първа лига. Очертава се Томаш да не разчита на цели четирима основни футболисти за тежкия сблъсък срещу варненци. Очаква се да бъдат направени промени в защитата , като в центъра ще заиграе Бандаловски с Хаджиев, а Милен Желев ще е десен бек, а отляво остава бразилецът Леони.
Ива Минчев ще започне титуляр в халфовата линия, освен него ще са Цветков и Гаджев, а Борислав Цонев ще бъде пратен на лявото крило за а отдясно ще е португалецът Бриджидо.
Камбуров ще води старозагорската атака и ще направи всичко възможно да увеличи головата си сметка.
Сезонът за крилото на Берое Мешка приключи преждевременно, след като беше наказан за три срещи от сдисципа на БФС. Мешка   беше изгонен по време на гостуването срещу Ботев Пловдив
Крилото беше провокирано от Минев и Мешка го бутна.
Капитанът Мартин Райнов също  отнесе наказание от една среща, а защитникът Георги Ангелов едва ли ще се възстанови от травмата си толкова бързо за домакинството срещу Черно море. Мачът от междинния 18 – ти кръг е във вторник от 15,00 час на стадиона под Аязмото.Е групата бяха включени двама юноши – Никола Маринов и Стоян Иванов съответно от юношеската формация до 17 и 19  години.

image0 (9K)