Той се изгаври със смъртта на Коби и вече е най-мразеният човек в САЩ (ВИДЕО)

Американският комик Ари Шафир вече е най-мразеният човек в САЩ. Той пусна видео, в което признава, че се радва за смъртта на баскетболната легенда Коби Брайънт и завършва с думите:

„Умря 23 години по-късно. Този изнасилвач, когото прикриха, защото са фенове на Лейкърс! Но аз го мразя! Поздравления за героя, който забрави да сложи гориво в хеликоптера! Какъв прекрасен ден!“.

Изказването му веднага предизвика гнева на хиляди феновете на Брайънт, които от своя страна заплашиха Шафир с убийство и поискаха да нахлуят в нюйоркския клуб, където работи той.

„Всеки път, когато някоя знаменитост почине, аз си правя шега с него. Това ми е работата, не мразя никого. Просто казвам по нещо лошо в момента, в който всички мислят само добро за човека. Правя го от години. Работата ми е да унищожавам богове. Трябваше да измисля нещо наистина ужасно и го направих. Шегата беше само за моите фенове, не трябваше да достига до всички“, оправда се комикът, но това не трогна хилядите, които го търсят, за да му отмъстят.

https://twitter.com/i/status/1222068472533962752


image0 (9K)