Той губи интерес. Как да си върнем мъжа

Най-голямата грешка, която можем да допуснем в любовта, е да възприемаме партньора ни като център на вселената. Няма по-привлекателен човек от този, който живее пълноценен и щастлив живот. Преди да продължиш да четеш, ако усещаш как интереса на мъжа до теб отслабва, бъди наясно, че трябва да промениш поведението си не заради него, а заради самата себе си.

Щом тази ситуация те измъчва, вероятно имаш проблем със собствената си самооценка. Истината е, че самоувереността привлича мъжете като магнит. Не спирай да работиш върху себе си и да си повтаряш колко невероятна жена си. Един ден наистина ще започнеш да вярваш в това и така ще убедиш и околните.

Виж как да се справиш с мъжкото равнодушие в 4 стъпки. Разбира се, че тук да намериш съвети като „бъди активна в социалните мрежи“, чийто срок на годност е минал още в гимназиалните ни години.

Първо, последното, което трябва да направиш, е да покажеш гнева и разочарованието си. Знаем, че понякога е трудно, но в този случай е много важно да не загубиш усмивката си и доброто настроение. Накарай го да усеща компанията ти като свежа глътка въздух. Запомни, че ти самата даваш власт на хората да влияят на твоите емоции.

Да си представим следната ситуация: той от седмици не е наясно какво се случва с живота ти, но изведнъж проявява неочаквано любопитство към плановете ти за уикенда или успехите ти в работата. Вероятно просто иска малка порция информация, преди да изчезне отново. Не му давай това, което иска. Не бъди отворена книга. Овладей емоциите си. Така ще запалиш и неговото любопитство.

Спри да го проверяваш. Без обаждания тип „Просто исках да те чуя“ или съобщения от сорта на „Къде си? Днес не си писал.“

Гони твоите собствени цели и задачи. Накарай го да се чуди къде си и защо не му „досаждаш“, както обикновено правиш.

Възможно е дистанцирането му да е свързано с проблеми в комуникацията. Ако го питаш в прав текст какво не е наред и настояваш на всяка цена да ти сподели, може да го загубиш завинаги. Най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да спреш да се опитваш толкова отчаяно да влезеш в образа на съвършената жена. Сигурни сме, че си невероятна, но остави мъжа до теб да го разбере сам.

И, не на последно място, замисли се дали си струва да се бориш интереса на мъж, който прави крачка назад всеки път, когато не си в добро настроение или не откликваш на ентусиазма му.

Източник: Една.бг


image0 (9K)