Тойота – Стара Загора назначава 14 работници по проект

Фирма „Глобалкар“ ЕООД, официален дилър на TOYOTA за регион Стара Загора, е утвърден работодател на пазара на труда в Стара Загора.

Фирмата се занимава с продажбата на всички модели на марката „Тойота“ и с лицензирано сервизно обслужване на автомобили.

От юни 2015 г. компанията е с нов собственик – Константин Камов, бизнесмен от Варна, който лично поема оперативното ѝ управление. Той налага нов подход в подбора и мотивацията на персонала, защото знае, че в тази работа решаващ е човешкият фактор. Клиентът и неговите потребности са поставени в центъра на фирмения интерес. Компанията прилага атрактивни маркетингови подходи и успехите не закъсняват.

Тази година фирма участва и печели проект по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

По този проект „Глобалкар“ подбира и ще наеме 14 безработни лица за срок от една година, който са регистрирани в Бюрото по труда – Стара Загора, неактивни или трайно безработни, като предимство ще имат лица до 29 години.

Предлаганите длъжности са:

– механици
– заварчици
– автотенекеджии- бояджии
– счетоводител
– координатор
– административен сътрудник
– сътрудник бизнес услуги
– офис мениджър
– диагностик
– специалист безопасност и здраве
– техник механик- приемчик
– организатор работа с клиенти

Фирмата предвижда и обучение на персонала в специалностите „Бизнес услуги“ и „Автотранспортна техника“.

Желаещите да кандидатстват за свободните работни места, могат да потърсят обявите на фирмата в Jobs.bg.


image0 (9K)