Този път Есма султан няма да се размине само с театрален припадък

Тази вечер в поредния епизод на турския сериал „Завинаги“ редът, създаден от Есма султан, се превръща във все по-голяма анархия. Нищо вече не е така стройно и неподлежащо на коментар.

Въпреки, че най-малкият син Мурат веднага реши да се върне в къщата след обаждането на Осман, той се прибира с приятелката си, която води за първи път в къщата на Боран. И както може да се очаква, кралицата на дома е в потрес от поведението на момичето. Зейнеп се храни с ръце и нито за секунда не спира да демонстрира бунтарския си нрав. Друг обитател на имението също изпада в униние. Влюбената до уши в Мурат Баде няма как хладнокръвно да приеме приятелката на любимия си.

Бясна заради нежеланата гостенка, Есма поставя ребром въпроса на Фарук да се погрижи авторитетно за семейството и да не гледа на всичко случващо се през розовите очила на любовта. Освен всичко, което ѝ се струпа в последно време, Есма разбира, че Мурат е спал с Баде.

Както видяхте в снощния епизод, Бегюм се запозна със Сюрея, която чистосърдечно ѝ разказа за всички цветни пеперуди в стомаха си. Болката на бившата жена в живота на Фарук стана още по-огромна. Но не е само това. Оказва се, че тя е тежко болна и спешно се нуждае от помирение с Фарук, когото тя все още обича.

Притисната от лихваря Мехмед, Санем е принудена да открадне от къщата и то от стаята на най-прикрития враг на племенницата си.

Какво се случва на интимната вечеря, организирана с много плам от Сюрея,предстои да разберете в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)