Тодор Батков зарадва с добра новина за „Левски“

Бившият собственик на „Левски“ Тодор Батков даде изявление във връзка 106-ата годишнина от основаването на клуба. Той оцени като правилен ход обединението около Наско Сираков. Адвокатът определи обединението на левскарите в трудния момент като добра новина.

„Левскари, спокойно. Докато има България, ще има левскари, ще го има и Левски. Дайте да застанем всички зад ръководството. Решението със Сираков е много добро. Нека да се обединим около него и с общи усилия да продължим напред. Надявам се през следващата седмица акциите да бъдат прехвърлени на Наско Сираков“, заяви Батков.

„За мен Левски не е просто идея, а начин на живот. Така е и за моите деца. Поклон пред всички, които дават според възможностите си. Трябва да продължим по този начин и да се преодолее тази криза. Да се стабилизира клуба и да се структурира правилно. Да се привлекат спонсори и да вървим напред.“

„Ситуацията е трудна преди всичко във финансов план. Трябва да се направи сериозна организационна реформа, финансова реформа. В спортно-технически план трябва да се преследват целите. Трябва да се преследва квота за евротурнирите, трябва да се спечели купата на България. Трябва да се прави селекция“, коментира адвокатът.

„Криза няма в едно! Напротив има подем. Това е в любовта и обединеността на левскарите. Това е добрата новина.“

„Това е двоен празник. Ден на славянската писменост и култура, както и на духовното възраждане на българския народ. Не случайно Левски е създаден на този ден“, завърши бившият собственик на клуба.

BNews.bg


image0 (9K)