Риби

Най-мързеливата зодия в хороскопа са Рибите, които, въпреки че често имат добри идеи, им липсва достатъчно стимул и активност, за да реализират замисленото.Зодия Риби предпочита да насочва околните със съвети и изразходват енергията си в разговори, без да се изявяват чрез действия.От представител на тази зодия не може да очаквате инициативност. Каквато и възможност да стои пред тях, те винаги ще предпочитат да се излежат на спокойно и тихо място, вместо да рискуват и да грабнат шанса.

Везни

Везните не са по-малко мързеливи от Рибите, но при представителите на въздушната зодия това се дължи на липсата на воля, с която да променят съдбата си към по-добро. На тях им липсва желание да преодоляват трудностите и да търсят промени, като дълго могат да се въртят в кръг заради тези свои недостатъци. За Везните е много по-естествено да мързелуват и да се наслаждават на красотата около себе си.

[ad id=“263680″]

Рак

Макар че Раците са отговорни хора, които ще дадат най-доброто от себе си в поетите ангажименти, те са и също много мързеливи, когато става въпрос за физическа дейност. Представителите на тази зодия веднага ще ви съчувстват и ще ви разберат, но природата ги е лишила от инициативност, с която да ви помогнат на практика. Раците обичат семейната и уютна обстановка повече от всички други и могат с часове да ѝ се наслаждават.

Източник: actualno.com