Тита нарита гаджето си заради мутрата Недко

Младата певица Тита има ново гадже. Подобно на колежката си Гери-Никол, протежето на Криско също излиза с ММА боец. Става въпрос за скандалния Недко Николов, който в средата на август сътвори грозен екшън в курорта Слънчев бряг, скачайки на бой на фолк изпълнителя Меди.

Според запознати Тита се залюбила със спортиста преди няколко месеца, но едва отскоро отношенията им са се задълбочили дотолкова, че тя да публикува тяхна обща снимка в социалната мрежа. Певицата качи кадър, който издаде за близостта й с ММА боеца. Досега обаче никой от двамата не е коментирал връзката им. Блондинката намекна на феновете си, че има новости покрай нея, но не уточни за какво става въпрос.

Говори се, че актуалният възлюбен на Христина, както е истинското й име, има доста буен нрав. Свидетели разказват, че в разгара на лятото Недко налетял да бие фолк изпълнителя Меди Гогов, който пристигнал в популярно заведение с племенницата на Галена – Доника. Грозната сцена се разиграла на разсъмване след сериозен запой в един от култовите барове в Слънчев бряг.

По време на разправията Тита също била с Николов – двамата се държали се предизвикателно, смеели се на висок глас. На съседна маса до тях се настанил Меди, заедно с Доника и няколко други приятели от музикалния бранш. ММА боецът се ядосал, че не го поздравили и наперено се заканил с юмруци. „На къв се прайш? Като влизаш, ще се научиш да поздравяваш!“, сопнал се той на певеца от турски произход. В крайна сметка до бой не се стигнало, но сцената била много неприятна, твърдят присъстващи.

Тита заряза дългогодишния си приятел Викторио още през пролетта и явно бързо му е намерила заместник. Младежът е от родния град на изпълнителката – Силистра, и връзката им започнала в ученическите години. Той бил до нея още преди да я сполети славата, но впоследствие съдбата ги отвела по различни пътища. Разстоянието, редките срещи и различните възгледи за живота ги разделили.

Феновете на Христина са категорични, че бившият й е много по-симпатичен от новия. „Заряза момчето заради тази мутра!”, „Поредното красиво момиче с тъп батко орангутан!”, гласят част от коментарите под снимката на блондинката в инстаграм, писа Уикенд.

 


image0 (9K)