Тереза Мей усмихна с интересен жест важните гости на официалния обяд, даден от нея

„Започва официалният обяд с държавните и правителствени ръководители, даван от министър-председателя на Великобритания Тереза Мей“, написа преди минути премиерът Бойко Борисов в личния си фейсбук профил.

„Преди началото наблюдавахме с лидерите празненствата по случай 100-годишнината на кралските военновъздушни сили“, сподели още Борисов, който е в британската столица. Там той ще вземе участие в срещата на върха на инициативата „Берлински процес“.

[ad id=“225664″]
Държавните и правителствените ръководители на Великобритания, Австрия, България, Германия, Италия, Словения, Франция, Хърватия, Полша, Гърция, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Сърбия, Република Македония и Черна гора ще обсъдят развитието на транспортната, информационната и комуникационната инфраструктура, повишаването на икономическия ръст в региона, както и темите за сигурността и миграцията като важни елементи за стабилността. Това съобщиха от правителствената пресслужба. Борисов публикува и много снимки от събитието.

[ad id=“263680″]

Интерес предизвика това, което британския премиер Тереза Мей направи. Пред погледите на премиера Бойко Борисов, германския канцлер Ангела Меркел и куп важни особи тя разпъва фланелката на английския национален отбор по футбол.


image0 (9K)