Телец – хороскопът на Алена за ноември

На 1 ноември овладейте емоциите си. На работното си място отхвърляйте само текущите си задачи, защото опитите да надминете себе си с начинания няма да са успешни. Не рискувайте, за да не търпите загуби.

На 2 ноември се съобразете с изискванията на работното място, които играят важна роля за създаване на добри колегиални отношения. При необходимост бъдете компромисни, а не инатливи.

На 3 ноември, в почивния ден, не отлагайте деловите си срещи. Очакват ви интересни запознанства. Заетите с творчески професии ще създадат впечатляващо произведение.

На 4 ноември, в почивния ден, се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби. Не ви съветвам да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонт, дори козметичен, и да връщате пари. Отложете домашните задължения.

На 5 ноември от сутринта сте ядосани и раздразнителни заради проблеми в личните отношения, които отнемат времето ви до обед. Не са изключени и проблеми на вашето работно място.

На 6 ноември професионалните препятствия са преодолими благодарение на вашата упоритост. Обмислете предстоящите търговски сделки. Денят ще ви напомни за неразрешени делови проблеми.

На 7 ноември се налага да разрешавате неочаквано възникнали финансови проблеми. Съдбата ви поднася изпитания, за да прецени дали сте способни сами да се справите, за да заслужите подкрепата й.

На 8 ноември пристъпете към осъществяване на вашите планове. В личните ви отношения се налагат промени. Притъпете вашата чувствителност.

На 9 ноември, заредени с желание за работа, сте готови за нови трудови подвизи. Убедителни сте с думите си и с лекота ще наложите мнението си. Ще ви изненада новина за добър приход, заслужен от отдавна приключени задачи.

На 10 ноември бъдете сдържани в почивния ден и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи ви бърза печалба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Общувате без желание.

На 11 ноември поривът ви към успех е резултатен, но ще събуди завист на работното ви място в почивния ден. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници.

На 12 ноември бъдете коректни, честни и отговорни в отношенията си към хората от вашето обкръжение. На работното си място ще приключите проект, от който зависи бъдещият ви професионален възход.

На 13 ноември помислете как да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място. Предприемете бързи действия. Проявете инициативност и упоритост.

На 14 ноември бъдете внимателни и предпазливи. Избягвайте излишните разговори, защото не водят до полезни резултати, а до раздразнителност и бъдещи проблеми заради нечие засегнато самочувствие.

На 15 ноември отложете деловите срещи и се откажете от започването на нови задачи. Изчакайте по-благоприятен ден, ако искате да постигнете добри резултати, защото днес сте податливи на влияние.

На 16 ноември блестите в добрата си светлина. Не проявявайте наивност и не позволявайте да ви използват. Денят е идеален за обсъждане на възможността да започнете частен бизнес и за преглед на финансови документи.

На 17 ноември, в почивния ден, не ви препоръчвам да пътувате. Не съсипвайте настроението си заради неосъществени очаквания. Рискувате да предизвикате скандал с близките си.

На 18 ноември са възможни конфликти и недоразумения в почивния ден, които ще ви отнемат много сили. Необходимостта да получите на всяка цена признание ще ви създаде много проблеми.

На 19 ноември имате подкрепата на деловите си партньори. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни, ако не са изненадващи и сте подготвени за тях.

На 20 ноември погрешната представа, която сте си създали за хората около вас, води до финансови загуби. По независещи от вас причини може да пропуснете подписването на печеливш договор.

На 21 ноември ви предупреждавам да избегнете финансовите загуби, които сами предизвиквате и ще ви съсипят нервите. Трудностите са преодолими, ако сте търпеливи и си наложите спокойствие.

На 22 ноември се опитвате да общувате в неформална обстановка с хора, които искате да ви осигурят контакти с финансови институции. Ако целта ви е уреждане на кредит, не сте избрали правилния път.

На 23 ноември сте заплашени от недоразумения в отношенията с хората от обкръжението си. Ако сте по-сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо със задачите си и да избегнете конфликтите. Не съветвам да се впускате в промени.

На 24 ноември денят е почивен, а вие се откажете от разговорите, делови и лични, които не водят до крайни резултати. Работете само до обед и отхвърлете най-важните си текущи задачи, за да избегнете критиката.

На 25 ноември бъдете внимателни в почивния ден. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си, особено на работното място.

На 26 ноември денят ви поднася нови възможности за полезни срещи. Бъдете внимателни при запознанства с потенциални делови партньори. Не отказвайте да обмислите предложенията, свързани със съвместен бизнес.

На 27 ноември вашите знания и опит ви помагат при изпълнението на служебните ви задължения. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но днес ще се съгласят с вас.

На 28 ноември от сутринта няма да се разминете с проблемите. Недоволни от професионалната ви заетост, близките ви са причина за лошото ви настроение. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете.

На 29 ноември не проявявайте ината си, всички знаят, че го имате в излишък и с нищо няма да ги изненадате. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Не се оправдавайте с „Ден година храни“.

На 30 ноември се очертава сериозен конфликт с ваш стар делови партньор. Обидните реплики, които може да си размените, ще заличат възможността за изглаждане на отношенията. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)