Телевизията на Слави тръгва в интернет до дни!

С интернет телевизия стартира до дни новият проект на Слави Трифонов. Близки до Дългия издават, че в момента се работи по това как да изглежда шоуто, защото промяната не е голяма. Сценаристите работят върху идеята да няма гост всеки ден, а да е по-раздвижено и по-смешно от изданията в бТВ.

„Ще разчитаме повече на актьорите, но не само за скечове, а и в предишните им образи, които много се харесваха от хората“, споделиха от екипа на Трифонов. Колкото до новата партия на Слави, според социолозите основният символен ресурс на Трифонов е да е „срещу всички“.

„Търсим млади и необременени хора, затова направихме и дискусиите, които излъчихме в интернет“, споделиха от екипа.

Съществува и вариант Трифонов и компания да подкрепят на следващите избори нова евентуална партия на президента Румен Радев, пише „България Днес“. Само преди години в разговор в шоуто с ген. Радев Трифонов за първи път сподели своите бъдещи амбиции в политиката. Един от ключовите въпроси пред екипа на водещия ще бъде дали може да се освободи от аурата на политическия популизъм, който струеше от телевизионния екран през годините и да се върне в лоното на стандартните смешки.

Безспорно Трифонов е политически фактор, макар и не толкова, колкото му се иска, коментират наблюдатели.

 


image0 (9K)