Тези 4 зодии са най-склонни към изневяра

Някои хора са по-склонни от други да изневерят на човека до себе си. Това зависи и от зодиакалния знак, под който са родени, твърдят астролози. Според тях това важи за представителите на тези 4 зодии:

[ad id=“238430″]

 Лъв

Лъвовете обичат да са център на внимание и е трудно да им се устои. Тяхното високо его ги прави привлекателни за представителите на противоположния пол. Това ги поставя и в позиция, в която винаги са готови да флиртуват, да правят впечатление, независимо дали са обвързани или не. Ако ухажорите са по-настоятелни, влюбчивите Лъвове лесно биха се отклонили от лоялността в любовта и могат да стигнат до изневяра. Те се чувстват толкова големи, че за тях е нещо като задължение да споделят тялото и емоциите си с повече от един партньор.

[ad id=“237001″]

Везни

Родените под знака на зодия Везни са „най-етичните“ измамници в любовта, ако това изобщо е възможно. Когато са изправени пред трудности във взаимоотношенията с партньора, те ще положат много усилия, за да опитат да възстановят хармонията. Везните е малко вероятно да изневеряват на физическо ниво, въпреки че това не е невъзможно, но умът им със сигурност „ще се скита“. Възможно е да се опитат да разпалят взаимоотношения с бивши любовници или да търсят потенциални кандидати за социални взаимоотношения. С тях те може да изневерят на „емоционално ниво“, което разбира се крие риск и от физически контакт на по-късен етап. Когато връзката на една Везна е към своя край, тя ще се опита да я приключи по приятелски начин.

[ad id=“236999″]

Скорпион

Никак не е учудващо, че страстните и сексуални Скорпиони попадат в списъка на тези зодиакални знаци, които са по-склонни към изневяра. Те имат високо либидо и това до голяма степен може да бъде застрашаващо в даден момент за любовната им връзка. Ако им липсват страстни преживявания, няма да се поколебаят да ги получат на друго място. Скорпионите често успяват да постигнат своите желания както на емоционално, така и на физическо ниво. Когато са щастливи във връзката си, са лоялни и силно ангажирани. Ето защо, ако искате да ги задържите, опитайте се да се свържете с тях не само в спалнята. Решат ли да си тръгнат, нищо не може да ги върне назад.

[ad id=“236993″]

Стрелец

Родените под знака на зодия Стрелец са с неспокоен характер. От друга страна те обичат да пътуват и са безкрайно любознателни в търсенето на нови и вълнуващи преживявания. Спонтанни личности, които понякога действат инстинктивно без да отчитат евентуалните последици. Когато не се чувстват щастливи и завършени във връзката си, лесно могат да потърсят разнообразие на друго място. Тяхната безгрижност, приключенски дух и отношение към живота ги правят привлекателни за представителите на другия пол. Проблемът при Стрелците е, че трябва постоянно да поддържат своя ентусиазъм в любовта. Желанието им за флирт може да ги тласне в грешна посока. Въпреки него, те ще се опитат да останат във връзката с половинката си възможно най-дълго.

Разбира се, всеки един от нас притежава своя индивидуалност и това, че е от определена зодия, едва ли ще го тласне да изневери. По-скоро, личните житейски ценности са определящи, когато човек реши да „кръшне“ или да не го направи.

az-jenata.bg


image0 (9K)