Тези 3 зодии нямат бъдеще в България!

Има хора, които могат да живеят навсякъде по света, други се адаптират трудно. Когато обаче чувстваш, че държавата, в която си роден, не е държавата за теб, тогава вече няма връщане назад…, хващащ куфарите, карта и тръгваш да търсиш късмета си по света.

[ad id=“236993″]

Овен

Овните са истински борци, те дават всичко от себе си за работата, която обичат, но никога не получават достатъчно в замяна. Представителите на тази зодия нямат бъдеще в България, защото никога няма да се почувстват оценени подобаващо, а това ще ги смазва всеки ден.
Те се дразнят от безпорядъка, не приемат абсурдите, които се случват всекидневно и не могат да живеят спокойно. Нужна им е уредена държава, в която ще се чувстват спокойни, оценени и истински живи. Тяхното бъдеще може да бъде бляскаво, ако направят голямата крачка да излязат навън. Тогава ще усетят какво е да си щастлив.

[ad id=“225664″]
Рак

Раците са прекалено добродушни хора, от които всички се възползват. Те имат нужда от промяна и от различна среда. Имат много заложби, които не могат да развият. Имат много планове, за които парите тук не стигат. Те искат здраво и щастливо семейство, а бедността в държавата ги подтиска толкова, че не могат да намерят щастието. Раците никога няма да си признаят, че имат нужда от промяна, за това до тях трябва да стои решителен човек, който да ги води напред. Когато един ден заживеят в чужбина, ще открият какво е да си спокоен и щастлив.

[ad id=“225664″]

Водолей

Невероятно креативни и добри хора, които животът тук смазва. Водолеите са истински съкровища, които не са създадени за държава, която не може да ги оцени. Те имат много таланти, умеят да правят от нищо нещо и когато имат много, са способни да създават големи дела. Водолеите също не могат да се примирят с ежедневието в България и с всички нередности, които срещат на всяка крачка. Непрекъснато искат да променят действителността, но една птичка пролет не прави… Накрая се чувстват като в клетка и чак, когато отлеят, разбират че си е струвало.

Зодиите, които също са създадени за живот в уредена държава:

Близнаци, Лъв, Везни – при тях бъдещето може да бъде хубаво както тук, така и навън. Но те са много адаптивни знаци и могат да направят чудеса, ако се осмелят да потърсят късмета си навън. Изключително дейни и интелигентни хора, които могат да заемат водещи позиции в големи чужди компании. При тях ключово е търсенето на партньор… могат да открият истинската любов навън.

Източник: http://ludsport.net/521261/


image0 (9K)