Тези 3 зодии не могат да живеят без секс! Известни са като богове в кревата!

Те са известни като богове на секса. Нищо не им е странно и не умеят да кажат „не“. Представяме ви трите зодиакални знаци, които просто не могат да живеят без секс.

Скорпион

Когато става дума за любовта, страстта и секса скорпионите винаги присъстват и имат главната дума.
Те са алфата и омегата на сексуалните умения и лесно ще ви въведат в свят на фетиши. Известни като отлични любовници скорпионите имат и неустоима сила на привличане и особено изразена аура, с която могат да се привлекат когото си пожелаят, но и да го принудат да играе по техните правила. Ако случайно се окажете обект на скорпион знайте, че ще „паднете“, когато му дойде времето, а вашето нощно приключение ще бъде увенчано с най-интересният секс, който някога сте правили. Скорпионите особено обичат секси бельото, така че ако искате да ви запомни, знаете на коя карта да заложите.

[ad id=“238430″]
Рак

Членовете на този зодиакален знак са особено емоционални, но и страстни. Те смятат, че сексът е най-добрият начин да се постигне близост и са много отворени и либерални. Не се страхуват открито да покажат своите интереси и да предложат интимно запознанство. Между раците има най-много сексуална страст, която трудно може да ви подмине без да й обърнете внимание. Особено ненаситни са и с тях общуване може да продължи цяла нощ, а удоволствието дълго ще го помните.

[ad id=“236993″]

Близнаци

Кралете на фетиша. Точка. Особено страстни извратени,също и рядко верни, а имат и проблем с оставането в дълга връзка или брак. Тях ги вълнува точно флирт и играта, която води до леглото. Особено се вълнуват при присъствието на трети човек. Обожават фантазии и секс по телефона или камера, а често имат и своя частна видеотека със секси филми. От тях трябва и да се пазите, защото са известни като големи ловци, които не се отказват лесно от своята „плячка“.


image0 (9K)