Рак

Ракът е много емоционален и чувствителен.Бързо се привързва към хората около себе си, но гледа да стои далеч от непознатите. Често се нуждае от емоционална подкрепа, но никога не прибягва до нея. Според този представител молбата за помощ е проява на слабост. Не разкрива много за личния си живот и предпочита да пази страховете и трудностите си далеч от хорските очи. Ако забележите, че Ракът изглежда твърде уморен или угрижен, опитайте да поговорите с него. Питайте за това как се чувства и какво го тревожи.

Дева

Твърде самокритичната Дева не позволява на никой да проникне в зоната й на комфорт. Не споделя и предпочита да решава проблемите си затворена в себе си. Ако има нещо, което трябва да бъде поправено, никога не търси асистенти, а залага на собствените си умения. Често самите те й изиграват лоша шега, но поне има да вини само един човек – себе си. Когато преминават през труден период от живота си, са по-разсеяни в работата си, но никога не признават какво ги мъчи.

[ad id=“263680″]

Скорпион

Душата на компанията, която е най-близкият приятел на всички. Обича приятелите си и винаги е на разположение. Изглежда, че гледа с лека ръка на живота, а всъщност се прикрива твърде добре. Изслушва проблемите на приятелите си, но никога не споделя своите. Пази тайните си само за себе си и трудно се доверява на хората. Не търси помощ, защото мисли, че никой не се интересува от неговите проблеми. Определено Скорпионът има нужда от подкрепа. Опитайте се да му я осигурите и той ще свали гарда и ще бъде изключително благодарен.

Водолей

Усмивката е най-доброто прикритие на Водолея. С нея успява да прикрие всичките си проблеми и грижи и да създаде идеалния си образ в очите на околните. Проблемите не пречат на работата му, върши задълженията си без да обръща внимание на личния си живот. Обича да разговаря, когато е щастлив. Когато е тъжен предпочита да остане вкъщи зад тъмни завеси и да не товари близките си. Видите ли, че твърде много време се усамотява, поканете го на вечеря. Ще бъде щастлив от споделеното време заедно.

Източник: actualno.com