Тежко гостуване предстои за баскетболистите на Берое в София

Трудно гостуване в София на Левски Лукойл очаква Берое в предстоящия 11 кръг в НБЛ. Срещата със „сините“ е тази вечер, 9 януари, от 19:00ч.. Дербито на кръга ще бъде предавано пряко по Max Sport 2. Берое и Левски Лукойл заемат съседни места във временно класиране. Старозагорци са на четвъртата позиция с 14 точки, докато столичани са 3 с актив от 16 пункта.

В последния кръг Берое надделя над Спартак(Плевен) като домакин с 91:79. „Сините“ от своя страна загубиха в София от гостуващия Рилски спортист. В състава на старозагорци до последния момент медицинският щаб ще преценява за участието на Седариан Рейнс и Костадин Лазаров. Двата пропуснаха последната среща на „зелените“ със Спартак.

Дербито между Берое и Левски Лукойл обещава да бъде интересно. Едва две точки разделиха двата тима в първия двубой помежду им. Тогава сблъсъкът приключи с минимална победа за „сините“, но беройци бяха много близо до това да пратят срещата в своя актив.

Венцислав Великов е главен арбитър на утрешния двубой. Негови помощни са Николай Цинцарски и Искрен Манолов. Комисар на срещата е Красимир Стойнов.


image0 (9K)