Тежка катастрофа затвори пътя Варна – Бургас

Екипи на пожарната са рязали смачканите автомобили, за да извадат пострадалите

[ad id=“225664″]

Петима души, сред които 2 деца, са пострадали при тежка катастрофа на пътя Варна – Бургас в района на село Старо Оряхово. Това са съобщили от ОДМВР – Варна за „Фокус“.

В момента движението по пътя Варна – Бургас в участъка след с. Старо Оряхово се извършва само в едната лента. В 12.38 часа е съобщено, че малко след село Старо Оряхово в посока Бургас е възникнало пътнотранспортно произшествие между два автомобила.

По първоначални данни в завой челно са се сблъскали лек автомобил „Ситроен“ с бургаска регистрация и лек автомобил „Рено“ с украинска регистрация.

На място са изпратени специализирани автомобили на РД ПБЗН, екипите на които са съдействали за разрязването на смачканите коли и изваждането на пострадалите. В болница във видимо тежко състояние са транспортирани общо 5 човека – 2 деца, бременна жена и водачите на двата автомобила.

[ad id=“263680″]

Към момента на мястото на произшествието предстои да се извърши оглед, движението се осъществява само в средна лента. Водачите трябва да шофират със скорост, съобразена с пътните условия.


image0 (9K)