Тежка диагноза попарва фамилия Боран в епизода на „Завинаги“

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ семейство Боран попада в още един изключително тежък момент.

Емир все повече търси компанията на Сюрея. Влиза в спалнята ѝ и я намира разстроена. Детето започва да ѝ разказва история, за да я успокои. Близостта им вече е факт.

Гарип и Есма прекарват нощта в хотела, легнали на спалня. Много са щастливи и се чувстват цялостни, когато са заедно.

Ипек съобщава на Фикрет, че Ада е в болница. Той хуква притеснен. Правят биопсия на малката и когато излиза първоначалния резултат, става ясно, че болестта е много сериозна. Лекарят им казва да се подготвят за всичко.

След срещата на братята в къщата на Адем, Мурат и Фарук, подпийнали и развеселени, се прибират в имението заедно с музикантите. Фарук устройва серенада на съпругата си, а тя слиза при тях на двора. Трогва я обяснението в любов, което получава от мъжа си, но една мисъл не я оставя на мира и Сюрея съобщава на Фарук за заминаването на Осман. Той изглежда озадачен, но причината му е пределно ясна.

Лентата се връща десетилетия назад, когато Дилара и Сюрея са малки момиченца и се запознават на перона на гарата. Началото на приятелството им е също толкова трънливо, колкото то е и в настоящето.

Труден разговор провежда Осман с бъдещата си жена. Той е решен да замине за 2 години в чужбина и категоричността му направо подлудява Бурджу. Младият мъж се опитва да бъде коректен с нея, доколкото това е възможно в ситуацията, като ѝ предлага да се оженят преди той да тръгне. Цялата му нагласа е тя да вземе позиция какво иска от него, а той ще се съгласи и ще удовлетвори желанията ѝ, стига те да не попречат на решението му. Всичките му доводи са като съшити с бели конци, но…

След тежката диагноза на Ада, Фикрет прибира Ипек и бебето в имението. Двамата родители са съсипани.

Адем получава обаждане от участъка за бягството на майка си от психиатрията на затвора. Малко преди това съвсем спокойно говори с Дилара в къщата им за опита на мъжете Боран да го приобщят към семейството. Но дали той им вярва?


image0 (9K)