Тачо заряза Калканджиева, скри се на село

На село, сред природата и без съседи наоколо. Така Тачо избра да се спаси от нажежената домашна обстановка. Мъжът на Жени Калканджиева избяга сам сред природата. Стефан Манов, както е истинското име на половинката на Жени, заживя в къща в планината. Тачо се хвана да сглобява дървено джакузи в средата на двора, а негов помощник е синът му Жорко. Не става ясно дали Жени е избягала от града заедно с мъжа си и детето си.

Малко след първата пиянска свада с участието на Тачо, Калканджиева заяви в национален ефир, че двамата не живеят заедно от известно време. Като потвърждение, съпругът й пускаше снимки от отдалеченото от столицата място. Няколко дни по-късно Тачо изтри своя инстаграм профили, за да избяга от любопитните погледи на недоброжелателите. Стефан буквално се изолира от заобикалящия го свят се чува само с най-близките си авери. Делото срещу побойника беше отменено, а той е пуснат на свобода срещу 5000 лв. гаранция.

От своя страна Калканджиева отказва всякакъв вид медийни изяви, поне докато не мине делото срещу нея. Тя последва стъпките на Тачо и успя да взриви входа на кооперацията си в Бояна с поредния скандал, следствие на който беше арестувана. Делото срещу Мис България 1995 е насрочено за 25 юни, пише „България Днес”.


image0 (9K)