Татяна Дончева: Гейското лоби в България е много мощно!

„Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция.“ Това заяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева.

[ad id=“263680″]

„Важен е пиарът, връщат се към времето на Цветан Цветанов. Не е важно как е започнало всичко, и дали някога ще свърши, защото хората ще забравят. Така беше и със „Суджука“, той може да бъде жертва, но системата и недосегаемите си остават. И какво внушават на простосмъртните – ГЕРБ са борят срещу корупцията и дори посягат на тези от своите редици“, заяви Дончева пред телевизия BiT.

Тя посочи, че ръководителят на Специализирана прокуратура Иван Гешев трябва да остави резултатите да говорят вместо него.

[ad id=“218001″]

„Все още новият антикорупционен орган не е създаден официално – няма ръководство и други важни детайли, но тази акция се прави от прокуратурата – тези хора от спец звеното са за придружаване и продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Кмета на Септември е доста известен. Гешев трябва да се съсредоточи върху разследванията и по-малко да говори, преди да си навличат маски и да се правят на маймуни, защото фактът, че кмета на Септември е пуснат под гаранция след тази акция, при този обществен шум, говори достатъчно“, посочи лидерът на „Движение 21“.

[ad id=“218548″]

Татяна Дончева коментира още Истанбулската конвенция, която скара всички политически лидери. „Гейовете в политиката са влиятелна общност и те са разсипали политическата кариера на не един човек. В последните години тези хора са активизирани и са много консолидирани. Гейското лоби в България е достатъчно мощно и си вкарва нещо, от което ще се ползва в последствие“, коментира Дончева.


image0 (9K)