Татуиран мачо обгрижва Лили

Млад татуиран мачо се грижи за менажирането на естрадната звезда Лили Иванова. Николай Недеков, който е родом от Шумен, е спечелил доверието на претенциозната и мнителна певица и отскоро движи импресарската й дейност.

34-годишният Недеков може да бъде внук на 81-годишната певица и има мерки на културист – висок е 190 см и тежи 105 кг. Той бил сред малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата. От няколко години фирмата на младока „Недеков арт” организира културни събития в страната – театрални, оперни, балетни спектакли, концерти и музикални продукции. Дясната ръка на Лили е завършил театралната школа МОНТФИЗ и освен артистични умения, има куп други таланти. Младият импресарио на естрадната легенда рисува много добре, а преди години се е изявявал в хора на Ансамбъл „Шумен”. Николай има и солидно образование зад гърба си. Той има диплома за журналист от Шуменския университет и тапия за магистър по пиар и публична администрация. Владее перфектно английски език. Николай бил толкова всеотдаен към новата си господарка, че с радост задоволявал всичките й прищевки. Дори се обличал предимно с рекламни дрехи с нейния лик, каквито носели всички от екипа й.

Лили се спряла на Недеков след препоръките на свои колеги, които също имали бизнес отношения с него. Това, че бил млад и добре сложен, бил допълнителен плюс за примата, която обича да е обградена от такъв тип мъже. Значително по-млади от нея са и всичките й музиканти, с които тя излиза на сцената, а дами сред екипа й почти няма.

През февруари Лили освободи дългогодишната си асистентка и импресарио Петя Иванова, която се грижи за музикалната кариера и на други изпълнители. Петя бе уволнена веднага след поредицата от концерти в зала 1 на НДК в края на миналата година. Естрадната звезда просто я уведомила, че занапред няма да й е необходима, без да посочи причина за уволнението й.

 


image0 (9K)