Татко Орхан в защита на Сузанита за новия ѝ скандален клип

Пушенето на марихуана и секс сцените в новия клип на Сузанита са менте, твърди татко ѝ Орхан Мурад пред „Телеграф“, цитиран от БЛИЦ.

[ad id=“225664″]
Той е категоричен, че декларацията, която изисква Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД), е безсмислена, тъй като придружава дъщеря си навсякъде и очевидно е запознат с действията ѝ.

„Въобще не искам да коментирам. Нека всеки, който смята, че трябва да се вземат някакви мерки, да действа. Няма нужда да говорим две години поред едно и също. Агенцията, ако има въпроси, да ги зададе към мен. Да заповядат, чакам ги с отворени обятия“, заяви певецът.

Очевидно той и съпругата му Шенай са присъствали на снимките за видеото към песента и най-вероятно са гледали как дъщеря им имитира фелацио и клати дупе на сантиметри от по-възрастния ѝ партньор Ангел. Това, придружено с пушене на марихуана и средните пръсти, които сочи, се приема като крайно непрофесионално и от страна на нейните колеги.

[ad id=“263680″]
„Няма против чупките в кръста, но да се правиш, че лапаш на някого… Стига, не това е начинът. Въпреки че гнусният шоубизнес диктува правилата“, казва Крум, който в миналото си е партнирал с блондинката.

„Няма развитие по случая. В момента правим проверка, сезираме СЕМ по отношение на видеото. Това, което искаме да установим, е дали родителите действително са дали разрешение в писмен вид за кадрите. Декларацията е задължителна, когато лицето е непълнолетно. Колегите работят по сигнала – това са секс сцените и пушенето на марихуана. Те са най-фрапиращи. Изпълнителката се опитва да рекламира нещо абсолютно забранено и не само. СЕМ могат да изискат от продуцентите спиране на излъчването на видеото по съответните телевизии“, коментират от ДАЗД.

От там допълват, че случаят „Сузанита“ е задминал скандала, който се разрази след промотирането на първия видеоклип на Гери-Никол. Последователите на русокоската са убедени, че клипът ѝ ще бъде свален до броени дни заради скандалните сцени, от които Сузанита черпи слава.


image0 (9K)