Такси лумна в пламъци до бензиностанция „Лукойл“, километрично задръстване към Созопол

Такси пламна току-що на метри от бензиностанция „Лукойл“ на главния път Бургас-Созопол в посока Созопол.

Лекият автомобил се е самозапалил заради техническа неизправност, няма информация за пострадали, но инцидентът образува километрична колона, която в този момент достига до светофара на ул.“Спортна“ и бул.“Тодор Александров“ – до стадион Черноморец, съобщават читатели на Флагман.бг. Ако ще пътувате в тази посока – отложете го с няколко часа, съветват те.

Това е втори самозапален автомобил само в рамките на час в Бургас, припомнят наблюдатели. В в 14 часа днес (28 юли) великотърновска кола с газова уредба буквално избухна край пътния възел за Ветрен, на изхода на Бургас към АМ „Тракия“. Цяло чудо е, че нямаше пострадали, а заради инцидент, се наложи аутобанът да бъде затворен.

В 15:26 часа от ОД на МВР в Бургас съобщиха, че в платното от Крайморие към Бургас – срещу бензиностанция „Лукойл“ е станала катастрофа между два леки автомобила. Има двама пострадали, които са откарани в болница. Инцидентът е на метри от опожарената кола, но в другото платно за движение. Към този час (около 15.30 ч. на 28 юли) тапата е и в двете посоки.


image0 (9K)