Тайните на мъжките устни

Понякога ти се иска да научиш повече за новия познат… колкото е възможно повече: какъв е неговият характер, склонности, какво ще се случи, ако се сближите повече… Но разбира се, няма как да го попиташ на първа среща. Не е и нужно! Погледни внимателно устните му.

[ad id=“225664″]

Астролозите определят няколко основни типа мъжки устни, отговарящи на зодиакалните планети.

Слънце – „Позьор”

Дълги, добре очертани устни, широки в средата и стеснени към краищата. Ъглите на устните са леко повдигнати.

Перспективите: Слънчевият тип устни имат мъже, които са самоуверени, които обичат да бъдат в центъра на вниманието, особено на противоположния пол. Позьора обожава риска и свободата на изразяване както в живота, така и в любовта. Склонен е да изрази публично чувствата си. Интимността играе много важна роля за него. Той предпочита да се сближи с по-спокойна, отколкото с плаха и срамежлива жена. След това можем вече да говорим за перспективата за една ярка и незабравима връзка.

[ad id=“263680″]

Луна – Емоционална природа

Лунният тип мъж е най-емоционалният. Той предпочита да скрие чувствата си. Има пълни, но не ясно очертани устни.

По отношение на перспективите: Много уязвим характер, често е срамежлив. И така, инициативата за сближаване ще трябва да бъде поета от жената. Мъжът е сдържан, поне докато не се влюби до уши. Тогава не флиртува, защото живее с любовта, напълно се отдава. Интимността за него не е главният аспект във връзката. За него е по-важно „сродство на душите“ и доверието.

Меркурий – Плейбой

Ако мъжът има тънки устни с неясни очертания, а ъглите на устните са повдигнати, това е влиянието на Меркурий. Тази форма на устните показва непостоянство. Със сигурност техният господар е мечтател и експериментатор в любовта.

От гледна точка на перспективите: Мъж с устните на меркуриански тип реагира на най-малката проява на интерес към себе си от страна на противоположния пол, след което поема инициативата сам. Обича и знае как да флиртува. Той обича всичко, което стимулира въображението му, било то еротично облекло, съблазнителни усмивки или говорене за интимни неща. Общителна, игриво настроена партньорка, с чувство за хумор със сигурност ще го заинтересува.

Венера – Романтик

Планетата на любовта образува „устни с лък“ или малки, пълни устни с красива форма. Венера може също така да придаде много чувствени устни, които правят на мъжа сладострастен.

Перспективите: Обожава удоволствието. Той не е склонен да проявява твърде активна инициатива, но винаги знае какво иска. Щом една жена се появи на хоризонта, съответстваща на неговите вкусове, тогава със сигурност той ще постигне своето. Неговата партньорка трябва да е женствена, да изглежда добре. Капризен. Всичко, което нарушава хармонията, го изважда извън равновесие.

Марс – Завоевателя

Тънки, свити устни предават активната воля на война или завоевателя. Това е влиянието на Марс – най-смелата планета. Устните на такъв човек сякаш през цялото време са в напрежение.

Перспективи: Той е бърз, бързо се ядосва, но също бързо му минава. Предпочита да завоюва жените, но не и да ги съблазнява. Флиртът с него започва изведнъж. Страстта се разпалва мигновено. В любовта се проявява като страстен и импулсивен човек. Обича да спори, затова партньорката му трябва да има търпение и да използва някои женски хитрости, за да може лесно да го управлява, в най-добрия смисъл на думата. Далеч от романтиката е. Предпочита активната и малко по-груба любов.

Юпитер – Охотник

Устните са големи, добре очертани, издават типа Ловец. Освен това, горната устна, особено когато мъжът се усмихва, е подобна на формата на ловен лък. Има заоблени устни, с гладко издигнати ъгли. Собственикът на такива устни е хазартен, амбициозен, обича обществото, обича да се шегува ефективно и да привлича цялото внимание към себе си.

По отношение на перспективите: В любовта често е задвижван от спортен интерес, въпреки че при по-близки отношения може да издигне жената в свой идеал.
В интимния живот се придържа към традиционния мъжки вариант на поведение – без експерименти и дълги прелюдии.

Сатурн – Прагматик

Бледи, тънки устни със спуснати надолу ъгли. Човек често е в лошо настроение, това се вижда от характерните скептични гънки в ъглите. Той избягва всякакви страсти, няма спонтанни прояви на нежност.

По отношение на перспективите: Преди да започнете връзка, той ще „изучава“ жената и ще претегли плюсовете и минусите. Доста придирчив, има сложен и упорит характер, но в брака се отличава с постоянство и вярност.

Уран – Приятел

Устните на човек със среден размер, правилна форма, добре очертани. Това е мъжът-приятел, с когото лесно и приятно се общува, но не е толкова лесно да се сближиш и да създадеш любовни отношения с него.

Перспективи: Мъжът е спокоен, но малко хладен в емоционалната сфера. Факторът на доверие и сходното мислене е единственото нещо, заради което е готов да се ангажира с дългосрочни взаимоотношения. Ако той наистина е увлечен, то във връзката с него жената може да поеме ролята на лидер. Той няма да има нищо против. Но не може да търпи задължения, рамки и ограничения.

Нептун – Мечтател

Устните на мъжа са пълни (особено долната устна) и разкриват вида на Мечтателя. Прелива от фантазии и чувства. Може да бъде не само емоционален, но и екзалтиран.

Перспективите: Любвеобилен и доверчив! Стреми се към пълно сливане с партньорката, от чието общество ще се нуждае постоянно.

Плутон – Покорител

Типът на завоевателя символизира устните на мъж гладки, с листообразна форма. Горната устна е малко по-широка от долната и почти без извиване в центъра.

Внимание: В любовта той иска да управлява. Стреми се напълно да притежава жената, за да я държи под контрол. Ревнив, обидчив и отмъстителен.

Проявите на неговата любов са свързани с много бурни преживявания и рисковани постъпки. Жената ще трябва да премине през серия от проверки, преди той да реши, че тя отговаря на неговите представи за идеал. В любовта е склонен към крайности.


image0 (9K)