Тайната сватба на Криско

Приятелката на рапъра Кристиян Талев (Криско) – Цветелина Петрова, призна публично, че двамата са се оженили, пише „Галерия“. Половинката на Криско направи това през социалната мрежа, като първо взе фамилията му – Талева, а наскоро показа и венчалната си халка.

Вече няма съмнение, че рапърът е сключил брак с красивата Цвети. Преди време отново „Галерия“ съобщи за тайната сватба между Криско и половинката му, като тогава пак танцьорката се издаде.

[ad id=“225664″]

Цвети пусна снимка в Инстаграм от сватбеното им пътешествие в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в коментарите. И по Коледа честитките към младото семейство във Фейсбук не спират.

Месец преди романтичната им екскурзия красавицата смени името си в социалната мрежа от Цвети Петрова стана Талева. Не стана ясно обаче къде и кога точно се е състояла сватбата и защо е цялата тази тайнственост.

[ad id=“263680″]

Звездната двойка нито потвърди, нито отрече слуховете. Неотдавна Криско загатна в интервю, че е готов да стане баща и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачен пръстен.

Едва преди няколко дни на безимения пръст на Цвети се появи заветното бижу. Красива, голяма халка от бяло и жълто злато блести на ръката на г-жа Талева. Такава има и Криско, но засега умишлено не я носи. И този път Цвети бе тази, която показно дефилира с венчалния пръстен, давайки на всички да разберат, че с рапъра вече са женени. На снимката ясно се вижда как красавицата позира с халката, маркирайки територията около Криско като заета. „Да, оженихме се. Крис неведнъж е казвал, че не обича сватби и затова го направихме тайно. Но вече не искам да се крия. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да разберат, че Криско и аз сме семейство“, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-вече бившата на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова. Въпреки че моделката вече си има сериозен приятел, тя все още била влюбена в Криско. И има защо…

Освен заради голямата му слава, рапърът е апетитен за жените и заради тлъстия си джоб – той сам определи себе си като „мръсен милионер“, допълва изданието.


image0 (9K)