Тази световна мегазвезда излиза на сцената на 77!

Том Джоунс ще зарадва феновете с изпълнение на най-големите си хитове по време на музикалния фестивал в двореца „Хемптън корт“ край Лондон това лято, съобщи Контактмюзик.

 [ad id=“225664″]
77-годишният певец очевидно не показва никакви признаци на умора, тъй като ще изнесе два концерта в две поредни вечери в рамките на фестивала – на 21 и 22 юни.
[ad id=“236999″]
Изпълнителят на хита „Not Unusual“ ще се присъедини към Лайънъл Ричи, групата „Бийч бойс“, Гари Барлоу, Джулс Холанд, Палома Фейт и Джо Бонамаса, които също ще участват във фестивала. Бившият певец от „Тейк дет“ Гари Барлоу добави още един свой концерт в рамките на фестивала, след като билетите за първия бяха продадени за по-малко от час.

[ad id=“238430″]

„Развълнувани сме да оповестим първите изпълнители, които ще участват в музикалния фестивал в двореца „Хемптън корт“ тази година“, оповестиха организаторите. „Зрителите ще имат възможност да видят някои от най-великите музиканти в света в един от историческите кралски дворци“, съобщиха още те.

[ad id=“218001″]

Фестивалът ще бъде открит с концерт на китариста, певец и композитор Джо Бонамаса на 12 юни. Предвидено е легендарната група „Бийч бойс“ също да изнесе два концерта – на 15 и 16 юни.


image0 (9K)