Тази година участниците във „Фермата” няма да гладуват

Стопаните Бети и Николай Василеви разкриха в „Тази сутрин” по bTV какво да очакват зрителите през новия сезон „Фермата: Съединение“.

[ad id=“225664″]

„Тази година участниците във „Фермата” няма да гладуват, за разлика от други години. Градината им е богата и те самите се стараят да я поддържат и да работят много. Тази година зрителите могат да очакват от новите участници във „Фермата” по-трудолюбиви българи”, заяви Бети.

„Организацията на българите в чужбина е по-добра, защото оставят един да ръководи, а другите го слушат. При тукашните българи са много инициаторите да ръководят. Когато началниците са много, работата не върви”, коментира Николай.

„Всеки трябва сам да прецени за себе си къде ще може да се реализира повече. В България също има много възможности, но тук е много повече рискът и куражът, който трябва да имаш, защото нищо не е уредено и всичко става в момента”, смята още той.

„Нашият народ някак си не цени това, което яде, и започна да яде боклуци”, посочи Николай.

[ad id=“263680″]

Според него, ако няма търсене на евтини храни, няма да има и предлагане. Бети и Николай са на мнение, че това не се дължи само на бедността у нас.

„Има и култура. Албанският народ е по-беден от нас и яде основно телешко месо, но не внос”, заяви Бети.


image0 (9K)