Тази вечер ще има кървава луна

За първи път от единайсет години в България ще има пълно лунно затъмнение, което продължава цял час и 40 минути. То съвпада с пълнолунието и започва в 22 часа и 22 минути – числа, които според нумерологията вещаят нещо много важно и съдбовно, пише „Дартс нюз“.

[ad id=“225664″]

„Тази нощ ще е тежка“, предсказа пред Дартс Нюз нумероложката Ели Маринова. „Пълнолунието, както и новолунието, носи взрив от безпокойство. Изострят се негативните емоции, комплексите, демоните в човека излизат на светло. Колкото са по-скрити и потискани, толкова са по-опасни. А когато пълнолунието съвпада с лунно затъмнение, както тази нощ, нещата са много по-тежки“, обясни още тя. Ако пълната Луна изявява емоциите и ги засилва, затъмнението често ги насочва навътре към човека. Ето защо в подобни случаи обикновено зачестяват самоубийствата, депресиите и изразите на автоагресия.

[ad id=“236999″]

ИЗБЯГВАЙТЕ АЛКОХОЛА Тази нощ е задължително да се избягват алкохолът, силните лекарства и наркотичните вещества. „Те влияят на психиката, свалят бариерите и носят още по-голям риск, когато се съчетаят с пълната Луна и затъмнението“, обясни Ели Маринова. Най-добре е днес да се насочите към действия, които ви носят спокойствие, да общувате с приятни хора и да избягвате тежките теми за разговор, които могат да провокират спорове.

Пълното Лунно затъмнение на 27 юли 2018 г. ще е най-дългото за целия 21 век.

То ще бъде видимо за голяма част от Европа. Това небесно явление е интересно с факта, че планетата Марс ще е много близко до Луната и ще може да се вижда с просто око.

[ad id=“263680″]

Лунното затъмнение на 27 юли ще повлияе на всички зодиакални знаци, но най-силно на: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на Пълнолунието и на Лунни затъмнения, а също така в течение на деня, точната фаза и през следващия ден, като може да се изпълняват три дни.


image0 (9K)