Тази вечер в „Сълзи от рая“ снайперист прострелва Арзу

Тази вечер в епизода на турския сериал „Сълзи от рая“ отмъщението на Джихан срещу Кая става кърваво. Не улучената от снайперист Арзу обаче е желаната жертва.

След като Кая намери кукла в горящата сграда, където си мислеше, че е затворена отвлечената му дъщеря, той разбира за плановете на Джихан. Бащата всяччески се мъчи да предпази Дженет, но врагът му е решен на всичко.

Арзу, все още не прозряла пъклените идеи на Джихан, му представя дъщерите си като двете архитектки, които ще построят училището. Кая се опитва да измъкне Дженет от проекта, настоявайки пред Джихан да го убие, но да не закача дъщеря му. Бизнесменът го обявява за луд. Селим разбира, че работата е сериозна, а Арзу сякаш пада от Марс, чувайки за какво става дума.

Планът на Селим е да си поиграе с двете сестри, като лъже Мелиса за чувствата си, но Дженет чува разговора им и много се разстройва. Точно такава е и целта на младия мъж. Едната да е измамена, а другата да ревнува.

Арзу разбира, че именно Дженет е на мушката на Джихан и заедно с Кая опитват да спасят дъщеря си. Бизнесменът е наясно, че Кая е научил за плановете му и нарежда скоростно изпълнение на заповедта да бъде убита Дженет.

Снайперист отива да ликвидира момичето и застава на място,където я изчаква. Когато Дженет се появява, той стреля. Арзу обаче застава пред дъщеря си.

Какво прави Кая, виждайки случващото се пред очите му, ще разберете довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)