Тази вечер в „Сълзи от рая“ се разиграва истински екшън

Тази вечер в епизода на турската драма „Сълзи от рая“ е като в крими сериал, в който действието е забързано, неочаквано и държи зрителя в напрежение.

Пътят на Джихан към сватбата му с Арзу е отворен, тъй като разводът на Арзу и Махир вече е факт. Бизнесменът започва с подготовката на бракосъчетанието.

Тройната коалиция – Мелиса, Дженет и Селим, действа изключително находчиво, за да предотврати сключването на нежелания брак. Селим и Мелиса успяват да открият лекаря, спасил ударения от колата на Мелиса при инсценирания инцидент. Добират се и до самия „мъртвец“. С тази новина Мелиса се обажда на Дженет, която пък издирва баща си – потънал сякаш вдън земя. Пънар помага на момичето.

Какво се е случило с Кая?

Дават как той отива да спаси Халил, влиза в склада, но там го очаква човек с насочен към него пистолет. Чуват се изстрели. Кая и Халил изчезват без следа.

Въпреки направеното от младежите, Арзу отказва помощта им и виждайки младоженеца Джихан, дошъл церемониално да я вземе за сватбата, тя му напомня само това, че се омъжва за него по принуда.

Финалът на “Сълзи от рая” се отлага с 4 дни

Когато отвеждат възкръсналия „мъртвец“ от къщата на Джихан, Дженет го вижда и разпознава. Селим преследва колата с пострадалия. Бързането се налага, защото Джихан е разбрал за разкритията на младежите и заповядва на Туран да действа светкавично.

Стигнали вече до пристанището, двете сестри отвеждат важния свидетел, но Туран заплашва Селим с пистолет.

Какво още ще се случи, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)