Тази вечер в „Сълзи от рая“ се взривява колата, в която са Мелиса и Дженет

Тази вечер в епизода на турската теленовела „Сълзи от рая“ се случват страшни неща, режисирани от дявола Кая. Но както почти винаги става в живота, „който копае гроб другиму – сам пада в него“.

Току излязла от болницата след опита си да се самоубие, Дженет чертае светли перспективи пред себе си. Тя иска да отвори нова страница в живота си, предлагайки брак на своя любим Селим.

Чаровникът Селим в “Сълзи от рая” от модния подиум до сериалите

Няма по-щастлив от младия мъж, който веднага започва да организира сватбата им.

Истинската Дженет всъщност е богата наследница от Принцовите острови

Следващата стъпка, която прави Дженет, е към сестра ѝ и сдобряването с нея. Двете се срещат и се качват в колата на Мелиса. Но автомобилът е умишлено повреден по заповед на Кая. Спирачки няма!

Твърде самодоволен от пъкления си план, Кая се вижда с Арзу и я пита дали вече се чувства като победител. Тя наистина е успокоена, след като е изчистила най-отвратителната тайна в живота си. Освен това и двете ѝ деца са добре и са започнали да градят бъдещето си. Кая обаче мълниеносно попарва усмивката ѝ с предупреждението, че ще ѝ отнеме Мелиса, като стига дотам, че ѝ поднася съболезнованията си.

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е още по-драматичен и от сериал

Момичетата катастрофират жестоко. Мелиса е в много тежко състояние, а Дженет се опитва да ѝ помогне. Арзу сякаш прехвърчава до мястото и се хвърля да спасява дъщерите си, заклещени в колата, която в този момент лумва в пламъци.

Ще може ли майката да извади и двете и как ще разреши дилемата коя от тях ѝ е по-скъпа, ще разберете, ако гледате епизода от сериала тази вечер от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)