Тази вечер в „Сълзи от рая“: Огънят около Арзу става още по-силен

Тази вечер в поредния епизод на турската сага „Сълзи от рая“ Арзу и Дженгиз се канят да предадат откупа в хотела, но Сема ги изненадва и двамата са принудени спешно да измислят нова лъжа, с която да се оправдаят.

Селим научава истината за себе си и е бесен. Мелиса обвинява Дженет, че не му е казала, но тя знае, че е чакала подходящия момент. Селим е непроклонен, чувства се излъган и хвърля годежния пръстен. Кълне се, че никога няма да прости на Дженет.

Веднага отива да търси сметка от Нилгюн за лъжата, в която е израснал. Майка му напразно се опитва да го утеши. Показва му тайната стая. Нилгюн се заклева, че ще си отмъсти на враговете, които се опитват да я разделят семейството ѝ.

Сема решава да запази флашката, която изнудвачът ѝ дава и Арзу започва да се пече на още по-силен огън. Сема скрива флашката, а снаха ѝ започва да я търси. В последния момент Арзу намира записите, но свекървата отново взема устройството.

При създалата се ситуация Мелиса си мисли, че тя е единствената, която може да утеши Селим.

Нилгюн заплашва с убийство Мелиса. Арзу се опитва да защити дъщеря си. Мелиса обаче е непреклонна и разказва истината за Селим на семейството си.

Дженгиз едва възпира жена си, която е решила да убие и Дженет.


image0 (9K)