Тази вечер в „Сълзи от рая“ Кая предприема най-жестокото отмъщение

Тази вечер в епизода на турската драма „Сълзи от рая“ Дженет най-накрая научава, че е зачената с изнасилването на майка ѝ, а Кая тръгва на жестоко отмъщение.

Кая се заклева, че няма да изгуби дъщеря си, след като тя разбира истината за него. А как тя стига до разкриване на тайната? – Момичето подслушва разговор между баба Мукадес и Арзу и чува всичко, без те да са наясно с това.

Хитрата Лисанка Мелиса не пропуска момента да натопи Йозлем. Тя я проследява до любовника ѝ и след това я разобличава пред Махир и баба си Сема, която пък веднага иска ДНК тест за бащинството на бебето. Махир изгонва Йозлем от дома си.

Дженет подлага Арзу на разпит за току-що научената тайна. Джавидан потвърждава информацията, но изглежда на дъщерята никак не ѝ се нрави истината и тя не иска да повярва. Но в крайна сметка се убеждава в нея и тръгва към дома на Кая, за да го убие.

Арзу тръгва след нея, за да я спре.

Обезумелият от ярост Кая решава да си отмъсти на Арзу задето е признала всичко на Дженет и жестокостта му намира най-болезнената за Арзу жертва – дъщеря ѝ Мелиса. Кая поръчва на хората си да убият момичето.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)