Тази вечер в „Сълзи от рая“: Завещанието на Ръза втрещява семейството му

Много драматични събития се струпват върху героите в турската сага „Сълзи от рая“. В епизода довечера Селим е на ръба да се самоубие.

След разкритието за неговото осиновяване, младият мъж е в безпътица и започна да се налива с алкохол, като междувременно продължава да се пита кой всъщност е той. Загърбил е осиновителите си и не спира да ги обвинява. Не е простил и на любимата си Дженет за това, че е знаела, а е скрила истината от него. Дженет продължава да го търси и да иска неговата прошка, но той я отхвърля много жестоко. Стига се дотам, че младата архитектка е на път да напусне Истанбул с баба си, за да избяга от мъчителните срещи със Селим/Али. За сметка на нея Мелиса е неотлъчно до Селим и непрекъснато му се кълне колко много го обича и че за нея няма никакво значение кой точно е той.

И докато Дженет преживява любовните си драми, подписите ѝ върху документите, дадени ѝ от Арзу я водят в затвора заради финансови злоупотреби. По стечение на обстоятелствата баща ѝ обаче излиза от пандиза и Джавидан/Арзу ще трябва да се срещне с призрак от миналото си.

Дългоочакваното отваряне на завещанието на починалия Ръза втрещява семейството му. Козовете на Сема се омаловажават. Защо? – ще видим в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)