Тази вечер в „Сълзи от рая“ драматични събития следват едно след друго

Тази вечер в епизода на турската теленовела „Сълзи от рая“ се случват изключително драматични събития. В отчаянието си да предпази близките си от отмъщението на Джихан, Кая се предава на врага си. А от този акт следва толкова жестокост, на каквато досега зрителите на сериала не са ставали свидетели.

Джихан твърдо е решен да отмъсти на Кая заради убийството на бременната си съпруга. Арзу е замесена по безумен начин в плановете на Джихан, а човекът на Кая – Халил, всячески се опитва да я предупреди, че е в опасност. Но и той влиза в капана.

Селим тръгва на война с Мелиса, ала тя продължава да се надява на някаква близост с него. Отива при младия мъж в дома му и Нилгюн никак не е очарована от това, което вижда.

Махир и Сема притискат Арзу да признае участието си в причиняването смъртта на Ръза.

И тук започват страхотиите: Кая се предава на хората на Джихан, които го упояват и връзват в някакъв склад. Започват да го измъчват с електрически ток, за да признае, че е убил жената на Джихан. Той естествено отрича до момента, в който вижда, че главорезите водят Дженет. Заключват момичето в изоставена постройка и разливат бензин. Джихан показва на Кая, че е готов да запали порутената сграда заедно с дъщеря му в нея. Кая няма избор, признава и хуква към пожара, който Джихан все пак пали.

Какво намира Кая, влетявайки през горящата врата, ще разберете, ако гледате епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)