Тази вечер в „Сълзи от рая“: Дженет е намушкана в затвора

Тази вечер в турската сага „Сълзи от рая“ драматичните събития следват едно след друго без почивка за зрителя. Дженет е намушкана в затвора, баща ѝ намира виновника, дал на дъщеря му документите за подпис, угризения започват да потискат Арзу.

Особено активен става Кая, новоизлюпеният баща на Дженет. Той заповядва на Халил да осигури защитата на Дженет в затвора и намира Мурад, човекът накарал момичето да подпише документите. Кая и Халил го притискат да признае вината си. Правят съдебна експертиза на подписите. Дженет се връща в затвора до излизане на резултата. Там обаче се случва нещо страшно – опит да бъде убита Дженет. Става сбиване в килията и тарторката Залиха намушква младата архитектка с остър предмет.

Селим посещава Дженет с мисията да ѝ помогне, но тя го отблъсква, защото мисли, че той все още не ѝ вярва. Орхан също настоява адвокатът на фирмата да поеме защитата на момичето.

Арзу все още е запънала краката и не иска да оттегли жалбата срещу Дженет, но съвестта ѝ не я оставя на мира. Сема е убедена, че именно Арзу предварително е планирала ареста на Дженет.

Нюлгюн прави отчаяни опити да се сдобри със Селим. Той все още ѝ е много сърдит, но в него започва да се прокрадва умиление от това, че майка му го обича и вече го нарича Али.

Какво още ще се случи в епизода, ще гледаме довечера в 20 часа по бТВ.


image0 (9K)