Тази вечер в „Сълзи от рая“ грозната игра на Мелиса и Кая продължава

Тази вечер в епизода на турската драма „Сълзи от рая“ двамата майстори на машинации – Кая и Мелиса, са във вихъра си. Оказва се, че мафиотът дава специално лекарство на момичето, за да поддържат легендата за нейната парализа.

Мелиса се преструва успешно, за да остави Арзу близо до себе си. Но Арзу вижда Кая в болницата до дъщеря ѝ полудява. Гони го оттам, а той я заплашва, че до този момент не е навредил на момичето, но ако Арзу каже на Дженет, че ѝ е майка, ще убие Мелиса. Тя пък от своя страна, понеже е в комбина с него, се опитва да го защити пред майка си.

Дженет научава от подставената прислужница на баща си, че той се среща с Арзу. Тя подновява за кой ли път молбите си за запознанство с майка ѝ.

Махир намира клиника в Швейцария, но Арзу заявява, че е изморена и страшно изнервена от всичко и настоява дъщеря им да бъде изписана от болницата и да я приберат вкъщи.

Пънар продължава да действа на пълни обороти, работейки активно за каузата на Селим да разкрие тъмните страни на Кая. Прислужницата му дава адрес на човек, който може да разбие паролата, за да бъдат видени файловете на мафиота.

Сема търси доказателства за изневяра на Арзу, особено след като разбира от Орхан, че Арзу е била в дома на Кая. Свекървата е твърдо решена да съсипе снаха си.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)