Тази вечер в „Сълзи от рая“: Арзу е втрещена, насочила пистолет на гарата

Тази вечер в епизода от турския сериал „Сълзи от рая“ ще се нагледаме на прощавания и сбогувания. Но и не само. Дейната Арзу отново предприема крути мерки.

Джавидан/Арзу се съгласява на среща с Кая, но има много коварна задна мисъл – да го убие. Преди това се сбогува с Мелиса.

Още едно прощаване следва, това на Дженет със Селим. Младата архитектка връща годежния пръстен на любимия си и му съобщава, че заминава.

Истинската Дженет всъщност е богата наследница от Принцовите острови

На гарата Кая се опитва да върне дъщеря си. Тя вече е във влака, когато се появява Арзу с насочен към бившия ѝ любовник пистолет. Но какво е нейното изумление, когато Дженет слиза и го нарича „татко“, Арзу е изумена, че Кая вече знае за незаконната си дъщеря.

Животът на истинската Арзу в “Сълзи от рая” е по-драматичен и от сериал

Орхан и Махир пак са избеснели, но този път не един срещу друг, а за това, че Мелиса живее със Селим. Орхан се опитва да обясни на племенницата си, че Селим не я обича, но тя хвърля в лицето му репликата, че вече е късно, тъй като тя вече е спала с младия мъж.

Цялото обкръжение на Селим е против връзката му с Мелиса, като най-яростна е майка му Нюлгюн. Тя го обработва преди да е станало прекалено късно и той да реши да сключи брак с момичето.

Какво още ще се случи в епизода, ще гледаме довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)