Тази вечер в „Сега и завинаги“: Нур и Фатих вечерят край морето

Какво ще се случи тази вечер в поредния епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, излъчван по бТВ:

[ad id=“225664″]

Осите в къщата на Козан нямат спирачка. Напрежението е на МАХ, а интригите и разправиите само го подклаждат. Назан все още е там с осиновената Назлъ. Детето бута бременната Елмаз и се заформя голям скандал между двете съпернички за сърцето на Джахит.

Върху главата на Ийт се изсипва както ревността му към Нур, заради приятелството ѝ с Фатих, така и новата ѝ работа като модел в модна агенция. Реакциите му са непредсказуеми.

[ad id=“237001″]

След поредното жестоко скарване с Ийт, Нур се опитва да загърби стреса като влиза в кухнята и започва да готви, но само си изкарва гнева на храната, от гозбата нищо не се получава и всички са много разочаровани от резултата. През това време в къщата идва Фатих и казва на Нур, че знае всичко за необузданото поведение на Ийт, но тя не му вярва. Тя продължава да защитава любимия си с надеждата, че когато бурята отмине, той отново ще си бъде същият. Фатих излиза с Нур на разходка и двамата вечерят край морето.

Надвисналите над главата на Ийт грижи не свършват. Ескалира ситуацията със сестра му Ямур, покрай която се завихри полицейското разследване срещу приятеля ѝ Садат, намушкал Емин с нож. Викат Ийт, Джахит и Ямур за разпит. Момичето си признава за кражбите и получава присъда.

[ad id=“236999″]

Иджлял постоянно диша във врата на съпруга си и всяка негова стъпка е проследена. Но пък Иджлял решава точно Нур, като модел, да представи бижутата ѝ на предстоящия търг, за което между нея и майка ѝ избухва люта кавга.

Какво повече ще се случи, предстои да видим в епизода на любовната сага довечера.

Още за актьорите, участващи в сериала, прочетете ТУК.

Защо истинските Нур и Ийт не се поглеждат година след приключване на сериала


image0 (9K)