Тази вечер на финала в „Сега и завинаги“: Маските падат

Последният епизод от турската любовна сага „Сега и завинаги“, излъчвана по бТВ, е тази вечер. И финалът, както и целият сериал е с наситени емоции. И както в приказките, и тук събитията се развиват според поговорката „Каквото посееш, това и ще ожънеш“.

[ad id=“225664″]
Маските падат и всичко се изяснява, макар и съвсем не безболезнено.

Плащания към банковата сметка на Фикрет завеждат полицията до нея. Фатих е разкрил сестра си и звъни на Ийт, който обявява на всички за нейните пъклени планове, както и за това кой ѝ е плащал за тях. Айтюл чува новината и грабва един пистолет, затичвайки се към къщата на Нур.

Ийт заявява на Иджлял, че няма да ѝ пречи, ако тя реши да започне нов живот.

[ad id=“263680″]
Назан обработва малката Назлъ да излъже Джахит, че не тя, а детето е откъснало главите на куклите, но той подслушва разговора между двете и влиза в стаята. Момичето го прегръща, а Джахит бесен казва, че ако децата не са в стаята, ще удуши жена си. Взема малките и излиза с тях. Отива при Елмаз и ѝ връща сина.

Младите Емин и Ямур се опитват да съберат Нур и Ийт, като запазват цял ресторант за тях и ги канят там без те да заподозрат нещо. Първа отива Нур, а когато вътре влиза и Ийт, той остава като гръмнат. Все пак двамата подхващат разговор макар и не много приятелски, който преминава в общи спомени и се стига до репликите, че и двамата няма да забравят нищо до края на живота си. Прегръщат се и Нур си тръгва.

Иджлял се разхожда по брега заедно с Мерт.

[ad id=“236999″]
Нур се прибира вкъщи, но остава в градината. В този момент Айтюл насочва пистолета към гърба на младата жена. Иджлял се прибира със сина си, както и Ийт с колата.

Айтюл не стреля веднага, а започва със самопризнанията, че никога не е харесвала Нур, че тя е накарала и е платила на Нур да я трови, но не е очаквала, че и внукът ѝ ще пострада.

Ийт чува всичко това и вдига скандал на леля си. Появява се и Иджлял, виждайки майка си с насочения пистолет в ръка. Ийт настоява Айтюл да разкаже на дъщеря си какво е направила. Айтюл моли за прошка, но в този момент стреля. Ийт се спуска да спаси Нур и двамата падат в басейна. Той ѝ казва, че никога няма да се откаже от любовта си към нея. Фатих чува изстрелите и побеснява, че е закъснял. Айтюл се самоубива.

Действието се прехвърля след 3 месеца…

Иджлял е в лудница, а до нея е верният ѝ Фарат.

Джахит кани Елмаз с бебето на пикник, но тя отхвърля предложението му.

Нур е в сватбена рокля. Ярен представя на Емин и на Амур новото си гадже. Ийт слиза по стълбите.

Любовта на Нур и Ийт – сега и завинаги!


image0 (9K)