Тази вечер в „Завинаги“ Сюрея напуска Фарук и имението

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ става ясно, че Есма се е съвзела от ударите, които ѝ се струпаха в последно време. Султанката отново започва да прави машинации.


Сюрея започва да се досеща, че връзката, която толкова е наранила Фарук в миналото, е именно с Бегюм. А сближаването на момчето с баща му е допълнителен показател, че то е дете на Фарук. Сюрея бързо взема решение да напусне къщата и съпруга си. Никой не знае къде е отишла. Фарук изпада в дълбока депресия, въпреки неистовото му желание да открие любимата си.

Адем казва и на Фикрет, че са братя, а Февзи е техен общ баща. Фикрет вдига скандал на Есма, която пък е бясна, че майката на Ипек е сестра на Рейхан, родила незаконния Адем.

Никой не знае с месеци къде е Сюрея и какво се случва с нея. През това време Санем живее при Дилара и вехне от безпокойство по племенницата си. До деня, в който има рожден ден и Сюрея ѝ се обажда, за да я поздрави и да ѝ каже, че се намира в Прага и се издържа с музика. Лелята е щастлива, чер я чува и че е жива и здрава.

Тази вечер в “Завинаги” една дълго крита и изстрадана тайна излиза наяве

Довереният на Фарук Акиф разбира за обаждането на Сюрея и решава да говори със Санем, за да разбере къде е момичето, за да помогне на приятеля си да я открие.

Много нетърпелива да съобщи истината на Емир става и Есма, която му се радва изключително много. И без това Сюрея никога не ѝ е била на сърце, ставайки ѝ снаха по натрапен от Фарук начин, султанката кани на вечеря Емир и майка му.

Какви са плановете на Есма, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)