Тази вечер „Завинаги“ се превръща в латино сериал с шамари и… целувки

Тази вечер в хитовия турски сериал „Завинаги“ довереният Акиф научава, че избягалата Сюрея е в Прага и двамата с изстрадалия Фарук хващат първия възможен самолет за чешката столица.

Фарук прави аналогия със заминаването на Бегюм преди 10 години, която си тръгва без всякакви обяснения и за него травмата се повтаря и със Сюрея.

Двамата откриват младата жена, но тя отказва да говори със съпруга си. Първоначално.

Все пак, виждайки се на улицата, те успяват да се скарат, а полицаи се намесват и по настояване на Сюрея арестуват двамата турци. Всички отиват в участъка да дадат показания. Сюрея казва, че мъжът ѝ я преследва, защото иска да разговаря с нея и в крайна сметка ги пускат. Акиф адвокатства на Фарук пред жена му, обяснявайки ѝ колко много я обича той, дори повече от себе си. Той моли Сюрея да размисли и да потърси Фарук в хотела, където са отседнали.

И се разиграва ситуация на силни и необуздани страсти, подобно на латино сериал. В разговора между съпрузите Сюрея обижда Фарук жестоко и той я удря. Тя му отвръща. Но когато има голяма любов, макар и стаена дълбоко заради неразбории, тя не остава без изблик.

Какво ще се случи при срещата на Фарук със Сюрея, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)