Тази вечер в „Завинаги“ Ипек прави мръсен номер на Сурея

Тази вечер в епизода на турската сага „Завинаги“ става ясно, че случилото се на сватбата надвисва над семейство Боран със страшна сила.

Отношенията между членовете на клана се влошават неимоверно, а някои от тях използват постъпката на Йомер за отмъщение срещу други.

Ипек демонстративно съобщава пред всички, че преди време е видяла на пазара Сюрея тайно да говори с Йомер. Тази новина няма как да не рефлектира върху Фарук, който е обзет от луда ревност и двамата със съпругата му се скарват. В лютия спор се намесват лелята и Есма, всяка в противополюсна защита.

Фикрет изслушва оплакванията на Ипек от майка му, която ѝ прави забележка да не се бърка в семейните дела. За да омилостиви младата си жена, той за кой ли път ѝ предлага да излязат заедно само двамата, но нейният пореден отказ вече го влудява.

Сурея плаче безутешно и само Баде се опитва да я успокои.

Единственото, което малко повдига тонуса на Сурея е предложението на леля ѝ за свежи промени в консервативното имение. В тяхна подкрепа застава Осман – третият брат, който отдавна има слабост към снаха си.

Не стига, че лошите отношения в семейството ескалират, но черни облаци надвисват и над фамилната фирма. Тя започва да губи от случката на сватбата. Освен това техен конкурент изкупува част от акциите на холдинга.

Есма султан прави каквото може, за да обърне общественото мнение в своя полза – раздава курбан на бедните с надеждата, че отново ще се сдобие с уважението на хората в Бурса.

Какво се случва между най-малкия брат в семейството и прислужницата Баде, която е нападната от двама младежи, а спасителят отново е Мурат, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.

 


image0 (9K)